İSTANBUL / ŞİŞLİ - Şişli Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Mrt

Teikyo Üniversitesi'nden Prof. Makoto MIO'yu kurumumuzda misafir ettik. Kendisi ile ülkemizdeki özel eğitim çalışmaları üzerine bilgi alışverişinde bulunduk. Şişli ilçemize özel uygulamalarımızı, EÇDE (Erken Çocukluk Dönemi Eğitimi) sınıflarımızı göstererek kendisinden tavsiyeler aldık. Üniversitesinde yapacağı araştırmalar için kendisine bilgi desteği sağladık.   Prof. Makoto MIO'ya değerli ziyareti için teşekkür ederiz.

Mrt

Uzm.Psik.Funda EGELİ BORA katılımıyla “ÇOCUK RESİMLERİNİN PSİKOLOJİK ANALİZİ” konulu rehber öğretmen/psikolojik danışman eğitimimizin birinci kısmını tamamladık. Çok eğlenceli, çok verimli bir eğitim çalışmasıydı. Katılımcılara teşekkürler.

Mrt

ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİ EĞİTİMİ (EÇDE)

Mrt

Adaylar başvurularını, 8 Mart 2023 tarihinde saat 12.00'den itibaren ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması'ndan yapabilecektir.

Mrt

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde ve UNİCEF'in katkılarıyla hazırlanmış olan psikososyal destek eğitim programı içerikleri

Psikososyal destek eğitim uygulamaları ve materyalleri

Ock

PSİKOLOJİK DANIŞMANLARIMIZ/REHBER ÖĞRETMENLERİMİZ İLE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Ock

Bölgemizde bulunan tüm okulların rehberlik servisleri ve okul idareleri ziyaretlerini tamamladık.

Ekm

Pandemi döneminde okula dönüş konusunda çocuklarımızı destekleyecek ipuçlarının yer aldığı rehberlik bültenimiz yayınlandı.

Değerli çalışmalarından dolayı Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Hanife BARIŞ'a teşekkür ederiz.

Mrt

BEP konusunda genel bilgilendirmeyi Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanımız İsmail KOÇ sizler için derledi...

Ock

@sisliram instagram sayfasından canlı yayınlanacak olan 'Özel Eğitim Hizmetleri Bölümüne Öğrenci Yönlendirme Süreci' konulu sunumumuz Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanı İsmail KOÇ, Özel eğitim Hizmetleri Bölümü Öğretmenleri Özgür ÇAR ve Fuat KARACA tarafından gerçekleştirilecektir.