İSTANBUL / ŞİŞLİ - Şişli Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Şbt

Şbt

31.01.2024 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz "ÖZEL EĞİTİM ÇALIŞTAYI" na katılan tüm meslektaşlarımıza ve ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Öğretmenim Benimle (Umudum Öğretmenim) Projesi kapsamında Psikolojik Danışman Çağla ÇAKMAK tarafından “Kayıp ve Yas Psikolojisi” konulu eğitim düzenlenmiştir.

Ara

2023 - 2024 Eğitim-Öğretim yılı Şişli İlçesi okul risk haritaları verileri ve değerlendirmeleri için tıklayınız.

Ara

Destek eğitim odası hakkında bilgilendirici içeriğimize göz atabilirsiniz.

Ara

İlçemizde bulunan okullarda görev yapan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlara "Dikkat Testleri ve Psikolojik Testler" uygulama eğitimimizin üçüncüsünü gerçekleştirdik. Destekleri için Bilmer Danışmanlık Merkezi' ne teşekkürlerimizi iletiriz.

Ara

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile ilçemizde bulunan liselerde "KADES" tanıtımını ve uygulama kullanımını içeren eğitimlerimizi gerçekleştirdik.

Kas

İlçemizde bulunan psikolojik danışman/rehber öğretmenlerimize, Psikolojik Danışman Gülfidan KEMENT' in sunumu ile "Okul Ortamında Sınav Kaygısıyla Mücadelede Uygulamalı Teknikler" konulu semineri düzenledik.

Kas

12 - 13 HAZİRAN 2023 tarihli "ÖZEL EĞİTİM ZİRVESİ" katılım belgeleri

Ekm

İlçemizde bulunan psikolojik danışman/rehber öğretmenlerimize, Psikolojik Danışman Serap ÇETİN YAZAN'ın sunumu ile 'Korkuların Gelişimini Önleme ve Mücadele Stratejileri Oluşturmada Sanat Terapisinden Yararlanma' konulu semineri gerçekleştirdik.

ÇEVRİMİÇİ BEP HAZIRLAMA PROGRAMI

Ekm

Şişli Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak bölgemizdeki özel eğitim sınıflarını ziyaret ediyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Şişli İlçesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Toplantımızı değerli psikolojik danışman/rehber öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.

Tüm çalışma arkadaşlarımıza iyi bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini dileriz.

ŞİŞLİ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - ÖZEL EĞİTİM ZİRVESİ

"BÜTÜNCÜL PERSPEKTİFTEN ÖZEL EĞİTİM"