İSTANBUL / ŞİŞLİ - Şişli Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Etiket Sonuçları: pdr

Ara

2023 - 2024 Eğitim-Öğretim yılı Şişli İlçesi okul risk haritaları verileri ve değerlendirmeleri için tıklayınız.

Ara

Destek eğitim odası hakkında bilgilendirici içeriğimize göz atabilirsiniz.

Ara

İlçemizde bulunan okullarda görev yapan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlara "Dikkat Testleri ve Psikolojik Testler" uygulama eğitimimizin üçüncüsünü gerçekleştirdik. Destekleri için Bilmer Danışmanlık Merkezi' ne teşekkürlerimizi iletiriz.

Ekm

İlçemizde bulunan psikolojik danışman/rehber öğretmenlerimize, Psikolojik Danışman Serap ÇETİN YAZAN'ın sunumu ile 'Korkuların Gelişimini Önleme ve Mücadele Stratejileri Oluşturmada Sanat Terapisinden Yararlanma' konulu semineri gerçekleştirdik.

ŞİŞLİ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - ÖZEL EĞİTİM ZİRVESİ

"BÜTÜNCÜL PERSPEKTİFTEN ÖZEL EĞİTİM"

ŞİŞLİ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - ÖZEL EĞİTİM ZİRVESİ

"BÜTÜNCÜL PERSPEKTİFTEN ÖZEL EĞİTİM"

Mrt

Uzm.Psik.Funda EGELİ BORA katılımıyla “ÇOCUK RESİMLERİNİN PSİKOLOJİK ANALİZİ” konulu rehber öğretmen/psikolojik danışman eğitimimizin birinci kısmını tamamladık. Çok eğlenceli, çok verimli bir eğitim çalışmasıydı. Katılımcılara teşekkürler.